ورودی‌های جدید کارشناسی

ثبت‌نام دانشجویان کارشناسی - ورودی 1397

ضمن عرض تبریک به اعضای جدید خانواده بزرگ و پرافتخار دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی‌تکنیک تهران)، جهت انجام ثبت‌نام غیرحضوری مراحل زیر باید طی شود:

لطفا ابتدا اطلاعیه‌های شماره 1 ثبت‌نام آموزشی (مدارک مورد نیاز برای ثبت‌نام غیرحضوری، نحوه پرداخت شهریه دانشجویان پردیس خودگردان، مدارک، مدارک مورد نیاز برای ثبت‌نام حضوری و ...) و شماره 2 ثبت‌نام آموزشی (ثبت‌نام غیرحضوری، راهنمای ورود به پورتال آموزشی، اطلاعیه مربوط به معافیت تحصیلی دانشجویان پسر و ...) را مطالعه و نسبت به ثبت‌نام آموزشی اقدام کنید. با پایان این مراحل و دریافت گواهی تکمیل ثبت‌نام، ثبت‌نام آموزشی غیرحضوری شما به پایان رسیده است.

سپس می‌توانید نسبت به ثبت‌نام خوابگاه (و در صورت تمایل خرید سرویس خواب) اقدام کنید.

مراجعه به بخش پایش سلامت جسم و روان و مطالعه و انجام مراحل ذکر شده نیز الزامی است.

جهت رزرو غذا نیز می‌توانید به راهنمای استفاده از اتوماسیون تغذیه مراجعه کنید.

مطالعه راهنمای سامانه تربیت‌ بدنی نیز جهت اطلاع از نحوه استفاده از امکانات ورزشی مفید است.

لازم به ذکر است آیین افتتاح سال تحصیلی و ثبت‌نام حضوری روز 31 شهریورماه 1397 از ساعت 6:30 صبح در دانشگاه صنعتی امیرکبیر (واقع در خیابان حافظ، روبه‌روی خیابان سمیه) برگزار خواهد شد. شروع کلاس‌های آموزشی هم روز یکشنبه 1 مهرماه 1397 است.

ضمناً به اطلاع دانشجویان ورودی جدید می‌رساند، تنها مرجع رسمی اطلاع‌رسانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر سامانه چاوش است که برای نصب آن می‌توانید به راهنمای نصب نرم‌افزارهای تلفن همراه چاوش مراجعه فرمایید. دانشجویان ورودی جدید می‌توانند جهت طرح سوالات، ابهامات و ... از بخش پشتیبانی سامانه چاوش استفاده کنند یا با شماره تلفن‌های 64542797، 64545770 و 64545735 تماس بگیرید.

تاکید می‌شود سایر کانال‌ها، گروه‌ها، صفحات و ... در شبکه‌های اجتماعی مورد تایید دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیست و مطالب منتشر شده در آنها قابل استناد نیست.

0 دیدگاه

ارسال دیدگاه

برای ارسال دیدگاه لطفا وارد حساب چاوش خود شود.
ورود به حساب چاوش